fbpx

Videokommunikasjon

Videokommunikasjon slik det burde være. Med Pexip kan alle delta uavhengig av hva de har av utstyr og tjenester fra før. Bli sett, hørt og inkludert med Pexip!

Hvorfor velger kundene våre Pexip?

Pexip leverer sikker og pålitelig videokommunikasjon. Selskapet, som ble utnevnt til en visjonær i Gartners “magiske kvadrant” for møteløsninger, tilrettelegger for stabile videomøter av ypperste kvalitet slik at de ansatte alltid kan jobbe sammen.

En av utfordringene med videokommunikasjon er at mange benytter ulike enheter og videoklienter, og at disse ikke kan snakke med hverandre.

Pexip gir mulighet for interoperabilitet mellom de mest brukte videokonferaløsningene som f.ekss  MS Teams, Google Hangouts, Skype for Business, Ciscoetc. slik at alle kan snakke med alle, uavhengig av hvilken videoklient som benyttes. 

Kort sagt leverer Pexip høykvalitets videomøter over hele verden. De har løsninger som bedrifter og selskaper kan kjøpe og installere i et “privat miljø” eller man kan benytte seg av en ferdig skytjeneste. Her kan det være litt forskjeller hva kunder velger avhengig av sikkerhetsaspekter og annen infrastruktur/verktøy de måtte ha fra før.

Martin Lønne

Styreleder i Comify og, finansdirektør i Communitech

Vår kompetanse i forbindelse med tjenesten

Communitech ble startet av personer med over 40 års erfaring fra en rekke videokonferanse-selskaper. Et av disse selskapene var Videxio, som i dag er en del av Pexip. Vår kompetanse kan derfor sies å være god både med tanke på Pexip tjenesten, men også innen videokommunikasjon generelt. Communitech ønsker å tilby kundene våre det ypperste innen videokommunikasjon, og basert på vår lange erfaring i bransjen håndplukket vi den tjenesten vi anser som den beste, nemlig Pexip.  

Funksjonalitet

Løsninger for alle enheter og plattformer. Interobalitet.

Gode interoperabilitets løsninger med de mest brukte verktøyene som Microsoft Teams, Google Hangouts, Cisco Webex mm. Det betyr f.eks. at en Pexip bruker eller et videosystem/videorom enkelt kan delta i et Teams møte dersom det er ønskelig.

Trygg og sikker

Dette kan være på mange ulike nivåer. For en bruker kan vi nevne at det er lett å “låse døren” til sitt virtuelle møterom når alle er på plass, eller man kan sette pinkoder osv. I tillegg er Pexip ISO sertifisert. Dette gjør at man aldri vil få uvedkommende gjester eller bli overvåket el. 

God kvalitet på lyd og bilde over hele verden.

Video er ikke nødvendigvis helt trivielt. Det finnes mange ulike løsninger der ute og ikke minst mange forskjellige enheter og nettverk som ulike brukere ønsker å benytte til å koble seg til møter. Pexip har både noder rundt omkring i verden og en underliggende teknologi som sikrer at alle brukere får så optimal kvalitet som er mulig fra der de måtte befinne seg. De får stadig veldig gode tilbakemeldinger og skryt for kvaliteten sin.

Dersom du har spørsmål eller ønsker at vi kontakter deg – send oss gjerne en melding på skjema under.

11 + 2 =

Kontor

Sandakerveien 24C
0473 Oslo
Norway

(+47) 92 24 76 08

info@communitech.no

Følg oss