fbpx

Din partner for den moderne arbeidplassen

Vår misjon er å modernisere din arbeidsplass. Som vår partner og kunde, sørger vi for at du alltid kan kommunisere med dine kolleger og kunder på en sømløs og profesjonell måte!

Hold møter over video med én berøring

Våre møterom løsninger tilbys primært i tre forskjellige varianter. Vi ønsker å holde det enkelt, hvor det skal fungere optimalt hver gang, med ett trykk. Vi har tilpassede løsninger for Microsoft Teams og Google G Suite. I videoen ser du produktet vi bruker i Microsoft Teams-løsningen vår.

LumApps - Sosialt intranett

LumApps tillater ansatte å enkelt finne den informasjonen som er relevant og personlig i ett brukergrensesnitt. E-post, kalender, dokumenter, lagring, områder/samfunn en følger, kolleger, firmainformasjon, etc er lett tilgjengelig på samme sted. LumApps hjelper organisasjonen til å samhandle på tvers av arbeidsgrupper og andre inndelinger. Her kan de dele dokumenter og enkelt kommunikasere gjennom video og chat. Løsningen er fullstendig integrert i både Office 365 og Google G Suite. Løsningen er modulær, som tillater en å konfigurere systemet basert på virksomhetens behov.

ValotaLive – Digital skilting på arbeidsplassen

Datadrevet og visuell informasjon utdanner den digitale arbeidsplassen. Valotalive er en digital skiltings plattform på arbeidsplassen, som forbedrer intern kommunikasjon. Valotalive har klare integrasjoner mot et økende antall datakilder som hjelper deg med å automatisere informasjonen til dine ansatte.

 Aktiver appene dine og publiser direkte med noen få tastetrykk.

Noen av våre samarbeidspartnere

Flere selskaper er avhengige av Communitech som sin partner for den moderne arbeidsplassen

La oss jobbe sammen!

Vi hjelper deg med å modernisere arbeidsplassen.

Communitech kontor

Sandakerveien 24C
0473  Oslo
Norge

(+ 47) 92 24 76 08

info@communitech.no

Følg oss