fbpx

Fysisk sikkerhet

Dynamisk sikkerhetssystem fra A-Å, som sikrer din virksomhet mot uønskede hendelser, og samtidig gir det de verdifulle dataene du trenger for å kostnadseffektivisere, fornye, og benytte din virksomhets ressurser på best mulig måte!

Vaion er et internasjonalt selskap med hovedkontor i London og Oslo. Med sin norskutviklede AI-teknologi, endrer Vaion dagens tradisjonelle bilde på video- og sikkerhetssystemer. Intelligente video- og lydanalyser drevet av maskinlæringsalgoritmer, intuitive installasjonsprosesser, og en rekke smarte kameraer resulterer i en ende-til-ende overvåkningsløsning, med kunstig intelligens som kjerne til alle funksjoner. 

Vaion er et intelligent system som, ved hjelp av maskinlæring, umiddelbart analyserer ut i fra din virksomhet sin unike hverdagsstruktur. Analyse av verdifulle data, eller innhenting av relevante overvåkingsbilder tar ikke timer eller dager, men sekunder og minutter, slik at virksomheten konstant er forutseende og raskt kan agere på enhver hendelse og utvikling. 

Et slikt system har ingen grenser for hvilken informasjon det kan lære seg å gi deg. Har du først implementert systemet vil kontinuerlige oppdateringer gi deg en virksomhet som, med effektive og kostnadsreduserende ressurser, er konstant forut for sin egen utvikling i dag, og i fremtiden.

“Vi mener at det er på tide å gå fra en hovedsakelig reaktiv, til en proaktiv sikkerhetsmodell, og vi grunnla Vaion for å hjelpe kundene våre med å nå dette målet. Vi tror at neste generasjons løsninger vil være basert på smartere sensorer, programvare og tjenester som, i stedet for å registrere det de ser, faktisk forstår miljøet de opererer i, for å hjelpe bedrifter med å handle på denne innsikten i tide. Vi leverer en løsning som lar våre kunder reagere på trusler før de eskalerer, i stedet for bare å hjelpe dem med å dokumentere skaden. Det gjør dem i stand til å finne det de leter etter på sekunder i stedet for dager, og gir dem mye bedre driftsmessig og forretningsrelevant utbytte” 

Tormod Ree

CEO, Vaion

Unikt for systemet er at alle applikasjonene ligger i ét system, og at du kan forsikres om at det ikke foreligger ytterligere kostnad for oppdatering av det allerede implementerte systemet. Systemet er modulært, og kan således implementeres og kobles med allerede eksisterende infrastruktur.

 

Smart

 • Integrert analyse og avviksdeteksjon i sanntid
 • Heat-mapping, smart kart, sporing, varsler og alarmer
 • Søk etter likheter, hendelser, objekter og bilder over hele virksomheten
 • Kamera som digitalt øye for innsikt og forståelse av aktiviteten i bygg og anlegg 

Sikkert

 • Standard sikring gjennom alltid på-kryptering for opptak og medietransport
 • Maskinvare designet fra grunnen av, for best-in-class sikkerhet
 • Detaljert loggføring av alle operatør- og administratorhandlinger. 

Brukervennlig

 • Intuitivt og moderne brukergrensesnitt
 • Enkel installasjon og konfigurasjon
 • Enkel lisenshåndtering med bred dekning av scenarier 

Fremtidssikker 

 • Moderne løsning designet for ulike typer arkitekturer
 • Hybride skytjenester for programvareoppdateringer, ekstern tilgang m.m

Dersom du har spørsmål eller ønsker at vi kontakter deg – send oss gjerne en melding på skjema under.

9 + 2 =

Noen av våre samarbeidspartnere

Kontor

Sandakerveien 24C
0473 Oslo
Norway

(+47) 92 24 76 08

info@communitech.no

Følg oss