fbpx

Cyber sikkerhet

JAZZ NETWORKS

Jazz Networks er det eneste systemet i verden som kan sikre din virksomhet fullstendig, både innad, og mot trusler utenfra. 

Med Jazz sparer du kort sagt enormt med tid, og slipper å bruke interne ressurser på å sikre at virksomheten handler i samsvar med både eget regelverk, og det statlige regelverket for datasikkerhet. 

Trusselen mot cyber sikkerhet stammer sjeldent fra en ondsinnet intensjon. I mange tilfeller stammer de faktisk fra uvitende ansatte som klikker på en kobling, og feil-installerer skadelig programvare. I følge Verizons “Data Breach Investigations Report 2018” ble 49% av skadelig programvare installert ved hjelp av målrettet e-post. Det som er enda mer alarmerende er at 69% av bruddene gikk i flere måneder uten å bli oppdaget.

 

Dave Rummler

Former director of business development, Jazz Networks

Jazz ble lansert i 2018, og har allerede hatt en enorm global tilslutning. Systemet fungerer som en mini applikasjon som installeres på alle brukernes digitale arbeidsverktøy. Herfra vil applikasjonen se alt som foregår, og lære seg hva som er normal aktivitet, og ut i fra det, analysere og si ifra dersom brukeren gjør noe uønsket. Man implementerer på forhånd virksomhetens regler og normer for datasikkerhet, slik at systemet på forhånd vet hva det skal se etter. Systemet lærer helt enkelt opp sine brukere i hva som er smart atferd ved bruk av digitale verktøy, for å eksempelvis forhindre lekkasje av sensitiv informasjon, beskytte brukerne mot konsekvensen av feil handling på nett, og forhindre brudd på regler om personvern.

Dersom du har spørsmål eller ønsker at vi kontakter deg – send oss gjerne en melding på skjema under.

10 + 11 =

Noen av våre samarbeidspartnere

Kontor

Sandakerveien 24C
0473 Oslo
Norway

(+47) 92 24 76 08

info@communitech.no

Følg oss